Prijzen

Honoraria kinesitherapie

We zijn allen gedeconventioneerd. Het honorarium voor een eerste onderzoek/behandeling is € 35,00, verder € 27,00 voor een kabinetsbehandeling en € 29,00 voor een huisbezoek (indien u zich niet kan verplaatsen). Deze bedragen zijn 'all-in', wij vragen geen supplementen voor speciale behandelingen zoals manuele therapie, dry needling, taping, etc.. Van het betaalde bedrag krijgt u ongeveer 60% terug van uw mutualiteit (voor de eerste 9 behandelingen bij de courante pathologiën en de eerste 20 behandelingen bij de F-pathologiën). Daarna krijgt u ongeveer 50% terug van de mutualiteit. Indien u een OMNIO statuut heeft, krijgt u een groter bedrag terug.

Bij de eerste behandeling van een reeks betaalt u een voorschot van € 62,- (bancontact, payconiq of cash). De betaling van de rest van het honorarium gebeurt bij de laatste behandeling van de voorgeschreven reeks of na een afgesproken aantal beurten. Dit gebeurt ook bij voorkeur met bankcontact of payconiq of eventueel contant. Na betaling van de reeks krijgt u de getuigschriften die u nodig heeft voor de terugbetaling van de mutualiteit. Huisbezoeken worden contant of per overschrijving geregeld (betaling binnen de 14 dagen). De precieze terugbetalingen kunt u vinden op de website van het RIZIV (kijk onder de kolom 'verstrekker zonder overeenkomst' en houdt ook rekening met de extra toelages voor de eerste 9, respectievelijk 20 beurten): http://www.riziv.fgov.be/nl/themas/kost-terugbetaling/door-ziekenfonds/individuele-verzorging/honoraires/Paginas/kine-nl.aspx#.WPUHe7glEdV

Wat mee te brengen om in orde te zijn voor de terugbetaling van uw mutualiteit?

  1. U heeft een geldig voorschrift van de arts nodig (maximum 2 maand oud)
  2. Er moet een klevertje van de mutualiteit gekleefd zijn op het voorschrift

Wat bij niet of laattijdig verwittigde afwezigheid?

Patiënten die hun afspraak niet nakomen betalen als vergoeding een bedrag, gelijk aan het honorarium. Dit bedrag wordt in rekening gebracht voor elke verzuimde afspraak — die niet of niet tijdig & indien mogelijk 24 uren van te voren — telefonisch is afgezegd.

Prijzen seniorengym

7,5 euro per beurt of 68 euro voor een tienbeurtenkaart.

Prijzen trilplaat

De eerste 2 sessies van ongeveer 25 minuten zijn onder volledige begeleiding. U betaalt hiervoor 22 euro per keer. Erna betaalt u 10 euro per keer of 80 euro voor een tienbeurtenkaart. U blijft hierbij wel steeds onder toezicht.

Prijzen hydrotherapie/jacuzzi

Voor hydrotherapie als aanvulling bij een kinesitherapie-behandeling betaalt u 10 euro. Voor ontspanning (zonder dat u in behandeling bent voor kinesitherapie) betaalt u 20 euro voor één of twee personen, 25 euro voor drie personen en 30 euro voor vier personen voor een duur van 45 minuten.

Verhuur handdoek + badjas is mogelijk aan 4 euro per set. Badslippers staan gratis ter beschikking maar vergeet niet uw zwemkledij mee te nemen.