Meet the team

 • Pascale

  pascale kine-gent

  Contact: pascale@kine-gent.be

  Ik ben met de praktijk in 1987 gestart. Al gauw had ik de behoefte om samen te werken met collega’s zodat we een ruime praktijk met oefenzaal kunnen delen.

  Ik ben overtuigd van het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam maar soms heeft het hierbij een extra zetje nodig en begeleiding. Soms geraken, door onze manier van leven en werken, spieren zo verstijfd en komen gewrichten zo vast te zitten dat ze manueel losgemaakt moeten worden. Van evenveel belang is om het lichaam soepel en sterk te maken door gerichte oefeningen en het geven van tips rond werkhouding.

   Ik ben manueel therapeut maar naast rug- en nekklachten gaat mijn interesse ook naar BPPV  (plots opkomende draaiduizeligheid bij hoofdbewegingen). Deze schijnbaar eenvoudige behandeling vraagt veel ervaring maar kan bij juiste keuze van behandelstrategie in 1 of 2 behandelingen genezing geven.

   Verder ben ik gespecialiseerd in de behandeling van patellofemorale klachten, reuma, spondylitis ankylosans, parkinson, valpreventie, …

  Ik school mij continu bij en beschik over het officiële kwaliteitscertificaat van Pro-Q-Kine. (link naar certificaat). 

  Ik ga ook graag op huisbezoek. Iedere voormiddag spring ik op de fiets voor mijn ronde binnen een straal van ongeveer 1,5 km van de praktijk. 

  Voor huisbezoeken vragen we om telefonisch een afspraak te maken.

  Contact: pascale@kine-gent.be

 • Lieselot

  lieselot kine-gent

  Contact: lieselot@kine-gent.be

  Lieselot is afgestudeerd in 2011 als master in de revalidatiewetenschapen en kinesitherapie afstudeerrichting musculoskeletale (Universiteit Gent).

  In 2012 behaalde ze de speciale bekwaamheid van manueel therapeut.

  Ze volgde een bijkomende opleiding in de orofaciale therapie (kaak- en aangezichtsklachten) en is opgeleid in de toepassing van dry needling (Dry Needling Gent).

  Ook voor postnatale kinesitherapie kan je bij Lieselot terecht.

  Contact: lieselot@kine-gent.be

 • Bram

  bram kine-gent

  Contact: bram@kine-gent.be

  Ik studeerde af aan de Universiteit Gent als Master in de Kinesitherapie in 2012. Het jaar nadien behaalde ik het postgraduaat Manuele Therapie.
  Sindsdien bouwde ik uitgebreid ervaring op in diverse gebieden, gaande van nek- en rugklachten, hoofdpijn, tot de recreatieve sporter. Zowel manuele behandeling, dry needling en gepersonaliseerde oefeningen maken deel uit van mijn therapie.
  Ik ben zeer geboeid door het menselijk lichaam en als therapeut ben ik dan ook steeds op zoek naar nieuwe inzichten. Vanuit deze interesse ben ik mij de laatste jaren meer gaan verdiepen in het myofasciale aspect van ons lichaam, wat mijn kijk erop enorm verruimd heeft. Deze nieuw visie vormt dan ook de rode draad in mijn therapie, waarmee ik tracht tot een gerichte en persoonlijk aanpak te komen.

  Contact: bram@kine-gent.be

 • Miek

  miek kine-gent

  Contact: miek@kine-gent.be

  Van kinds af aan ben ik reeds geboeid door sport en bracht ik vele uren door in de turnzaal. Momenteel heb ik een enorme voorliefde voor krachttraining, yoga en skiën. Vanuit mijn passie voor sport is dan ook mijn interesse ontstaan in hoe het menselijk lichaam beweegt, en de daarbij horende preventie en begeleiding van blessures, zowel bij sporters als bij niet-sporters.

  Mijn behandelingen bestaan uit manuele therapie, aangevuld met de nodige oefentherapie. Ik sta voor een actieve aanpak en tracht de patiënt individueel te begeleiden, zowel op fysiek als op mentaal vlak, in het behalen van zijn of haar doelen. Onderlinge communicatie tussen de patiënt en therapeut is voor mij heel belangrijk en ik ga dan ook graag samen op zoek naar de beste behandelmethode.

  Contact: miek@kine-gent.be

 • Ward

  ward kine-gent

  Contact: ward@kine-gent.be

  Het menselijk lichaam is iets wat mij altijd geboeid heeft. De keuze voor kinesitherapie was dan ook snel gemaakt.

  Ik ben zelf vaak bezig met preventie en sport. Dit probeer ik aan mijn patiënten mee te geven.

  Na het afstuderen merkte ik al snel dat er nog veel zaken bij te leren zijn. Jaarlijks bijscholen doe ik dan ook met plezier. Zo probeer ik mijn behandelingen ieder jaar bij te sturen om iedere patiënt zo compleet mogelijk te kunnen helpen.

  Naast het bijstuderen geef ik zelf les aan de opleiding manuele therapie. Op die manier ben ik verplicht ieder jaar mijn theorie én praktijk te herhalen en verbeteren.

  Na het volgen van verschillende uiteenlopende bijscholingen, zijn mijn behandelingen een mix van verschillende technieken. Dit afhankelijk van de klacht en patiënt.

  Contact: ward@kine-gent.be

 • Elien

  foto Elien kine gent

  Contact: elien@kine-gent.be

  Na 5 jaar studeren aan de universiteit van Gent behaalde ik in juni 2020 het diploma van Kinesitherapeut bij musculoskeletale aandoeningen. Een fascinatie voor het menselijk lichaam en beweging/sport lag aan de basis van mijn studiekeuze. Ik vind een actieve levensstijl zeer belangrijk en deze onderhoud ik zelf door te dansen en van verschillende sporten te proeven. Het is mijn doel om ook mijn patiënten zoveel mogelijk te activeren, weliswaar aangepast aan ieders niveau en behoeften.

  Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis verder uit te bouwen door het volgen van verscheidene opleidingen. Daardoor maken dry needling en sportgerichte oefentherapie ondertussen deel uit van mijn therapieën.

  Ik heb er alvast zin in om samen met jullie een aangenaam en efficiënt revalidatieproces te doorlopen!

  Contact: elien@kine-gent.be

 • David

  David Kine-Gent

  Contact: david@kine-gent.be

   

  Contact: david@kine-gent.be